Bestuur en verantwoording

Voor de oprichting van Stichting Heart for Mongolia was het vooral voorzitter Tamar Valkenier, later in samenwerking met NGO Vrienden van de steppenomaden Mongolië en later met hulp van penningmeester Wil van Daelen, die zich inzette voor de nomaden. Zij deden dit door middel van geld, goederen en mankracht, voornamelijk op het gebied van onderwijs en zorg. Tamar reisde velen malen af naar Mongolië om goederen persoonlijk af te leveren en werd daarin in 2022 vergezeld door Wil. 

Secretaris Karan Haagmans voelt zich verbonden met de organisatie sinds zijn bezoek aan het land in 2018 en bestuurslid Ralph Blom was er in de zomer van 2022 om te helpen met het bouwen van een dierenstal.

Later dat jaar -december 2022- werd vervolgens de NGO Heart for Mongolia officieel geboren. Met de aanvraag van de ANBI-status zal u in de toekomst belastingvrij kunnen doneren en zo een wezenlijke bijdrage kunnen leveren.

In 2023 bezoekt ook bestuurslid Arjan Moens het projectgebied en zal hij de handen uit de mouwen steken.

Heart for Mongolia heeft de ANBI-status aangevraagd. 

Ontmoet het team

Tamar Valkenier

Oprichter en voorzitter
Tamar heeft sinds haar eerste bezoek in 2017 diepe en warme connecties met de adelaarjagers van west-Mongolië opgebouwd.

Karan Haagmans

Secretaris
Karan heeft zijn hart teruggevonden in de wildernis van Mongolië tijdens een onvergetelijke reis in 2018, waar hij de kracht van het landschap, de liefde van de nomaden en de magische samenwerking met de dieren persoonlijk heeft ervaren.

Wil van Daelen

Penningmeester en oprichter
Wil besloot samen met Tamar, ter plekke in Mongolië, om bij terugkomst de Stichting Heart for Mongolia op te richten.

Arjan Moens

Bestuurslid
Arjan heeft afgelopen oktober (2023) met Tamar het projectgebied in West-Mongolië voor het eerst bezocht. Samen met lokale mensen is daar een groentekas gebouwd voor een arme familie in het plaatsje Ulaankhus.

Ralph Blom

Bestuurslid
Ralph Blom is zowel bestuurdslid van de stichting als directeur van VanHarte&Lingsma. “Het is voor mij uniek en rijk om verbonden te zijn met deze twee werelden”

Er zijn altijd minimaal twee handtekeningen nodig van het bestuur om overeenkomsten aan te gaan.

Zie het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor de recentste informatie.

Verantwoording

Beloningsbeleid

Onze bestuurders doen dit werk vrijwillig en ontvangen hiervoor geen beloning of onkostenvergoeding. Wij willen dat elke euro terecht komt op de juiste plaats, namelijk bij de nomaden in Mongolië.

Yes, dankzij jou kunnen we weer verder bouwen in Mongolië!

Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan de projecten in Mongolië.
De inwoners zijn je heel dankbaar! 

Houd deze website in de gaten voor verhalen over de resultaten.