Terugblik 2023

Economie |

6 december 2023

Dit jaar (2023) was een succesvol jaar qua donaties en bijdragen aan Mongolië! Dankzij de vrijgevigheid van vreemden konden we de nomaden in de regio Bayan-Ulgi helpen met de broodnodige uitrusting.

We hebben zowel de school als het ziekenhuis in het dorp Altai Sum voorzien van de broodnodige apparatuur, waaronder bloed- en urineanalysatoren, thermometers, bloeddrukmeters, boeken, projectoren, printers, waterdispensers en een echoapparaat. Ook hebben we twee langetermijnkassen gebouwd en heeft een van onze vrijwilligers twee maanden bij de adelaarsjagers doorgebracht om de lokale kinderen Engelse les te geven.

Lees meer bij onze projecten voor de resultaten van dit jaar.

Bedankt!

We willen graag iedereen bedanken die heeft gedoneerd, vrijwilligerswerk heeft gedaan of op andere manieren het werk heeft gesteund dat we dit jaar in Mongolië hebben weten te verwezenlijken. Het is ontroerend om te zien hoe een kleine bijdrage grote verschillen kan maken in de levens van mensen die zo open en warm van hart zijn en in een aantal van de meest uitdagende omstandigheden leven. Zaken als gezondheidszorg, onderwijs en voedselzekerheid die we maar al te vaak als vanzelfsprekend beschouwen, zijn voor de nomaden in Mongolië geenszins verzekerd.

Via onze kleine NGO streven wij er daarom naar om de wereld stap voor stap een stukje gelijkwaardiger te maken. Dus bedankt voor uw bijdrage en het geven van een betere toekomst aan de meer afgelegen en arme gemeenschappen van Mongolië.

In de tussentijd werken wij aan het verkrijgen van de ANBI-status. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat ruim 95% van alle donaties terecht komt bij de lokale gemeenschappen in Mongolië EN dat u belastingvrij kunt doneren!

Benieuwd naar onze plannen in 2024? Houd deze website in de gaten.

Van de nomaden in Mongolië: hartelijk dank (“Oete rachmet!”) voor uw bijdragen!

Meer nieuws

Filter nieuwsberichten
6 december 2023

Terugblik 2023

26 september 2023

Dankbaarheid

26 september 2023

Greenhouses: lange termijn kassen

20 juni 2023

Vrijwilligerswerk door vrijwilligster Francina

Yes, dankzij jou kunnen we weer verder bouwen in Mongolië!

Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan de projecten in Mongolië.
De inwoners zijn je heel dankbaar! 

Houd deze website in de gaten voor verhalen over de resultaten. 

of maak direct over naar NL96 BUNQ 2084 5945 88